Renovatie in bestaande ramen

Vervang enkel het glas

Wilt u de isolatiewaarde van uw ramen fors doen stijgen maar hebt u geen zin in kap- en breekwerk? Check dan eens uw raamprofielen om na te gaan of er geen mogelijkheid is om hoogrendementsbeglazing te plaatsen in uw bestaande raamkaders. Soortgelijke operatie zorgt voor een grote besparing in de kostprijs en heeft toch hetzelfde effect.

Voorwaarde is wel dat de bestaande constructies voldoende geschikt en nog in goede conditie zijn. Indien u twijfelt, vraag ons dan gerust om advies.

Geen bouwwerfgevoel

Wilt u uw ramen renoveren maar bent u niet echt fan van het gevoel op een bouwwerf te zitten wanneer u uw living, keuken of slaapkamer binnen stapt? Dan opteert u bij voorkeur voor een alternatief voor het vervangen van uw ramen wanneer u hoogrendementsbeglazing wil. Door het vervangen van enkel het glas voorkomt u beschadiging van uw behang, oneindig veel stof, super koude dagen wanneer men alle ramen uitbreekt en het is herfst of winter maar vooral lawaaioverlast door het kloppen en boren.

Bespaar maximaal op uw renovatiekosten

Ga niet al te snel over tot het volledig vernieuwen van uw ramen indien de kaders van de ramen nog goed zijn. Overweeg zeker de renovatie in bestaande ramen door Inspired By Glass uit Landegem bij Gent.

Vraag meteen meer info!

Zit u nog met vragen of wilt u een offerte? Aarzel dan niet om deze te stellen.