Interieurbeglazing

  • Glazen deuren en wanden
  • Glazen douchedeuren en douchewanden
  • Glazen vloertegels
  • Glazen balustrades
  • Spiegels
  • Gelakte beglazing en spatwanden
  • UV verlijmde glazen objecten en stolpen

Glazen binnendeuren en wanden op maat

Dankzij glazen binnendeuren en wanden wordt uw interieur regio Gent compleet. Uiteraard speelt uw persoonlijke smaak een belangrijke rol in het ontwerp. Daarom overlopen wij vooraf alle wensen met u zodat het eindresultaat daadwerkelijk perfect wordt.

 

Bijkomende opties voor het bewerken van glas

Er zijn tal van opties voor glazen deuren en wanden in onze glashandel te Landegem. Zo kunt u bijvoorbeeld opteren voor het zandstralen of zuren van de binnendeuren. Ofwel laat u het volledige oppervlak behandelen of u kiest voor een gedeeltelijke bewerking en creëert zo motieven. Glazen binnendeuren kunnen daarnaast in de massa worden gekleurd. Hierdoor vertonen zij een bepaalde tint zoals grijs, blauw, brons of zwart. Ook een smeedijzeren deur met glas is een optie.

 

Een passende print op uw glasdeur

Gaat u echt voor een uniek ontwerp? Opteer dan voor een persoonlijke print met de Artlite Digital. Artlite Digital is een glas dat aan één zijde bedekt is met permanente decoratieve motieven. Deze motieven worden gecreëerd door een digitale bedrukking van email op het glasoppervlak. Artlite Digital biedt eindeloze designmogelijkheden waarbij u tevens logo’s, foto’s, tekeningen en belettering kunt voorzien.

 

Vraag meteen meer info via onze website of neem telefonisch contact op.

Maatwerk van de bovenste plank voor uw douchedeur

Wij zijn gespecialiseerd in glaswerk van allerlei aard dus niet enkel de klassieke, doorzichtige douchedeuren maar ook gekleurd glas of figuurglas kan voorzien worden. Maakt u van uw douche een echte eyecatcher in uw woning met ongewone vormen? Ook dan kunnen wij deuren en wanden voorzien die perfect in het plaatje passen. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg en realiseren graag al uw “glasdromen”.

Glazen wanden en deuren verfraaien de look van uw interieur

Glazen deuren en wanden zorgen voor een luxueuze indruk die tevens de nodige sfeer in huis brengt. Uw woning oogt ruim, heeft eindeloos veel lichtinval en heeft bijgevolg een flinke meerwaarde wanneer u beslist om uw eigendom te verkopen.

Bij Inspired By Glass zijn vrijwel alle ideeën uitvoerbaar. Dankzij onze kennis en ervaring en een flinke portie creativiteit maken we van elk project een succesverhaal.

Vraag meteen meer info!

Zit u nog met vragen of wilt u een offerte? Aarzel dan niet om deze te stellen.