Isolatieglas laten plaatsen in Gent

Perfecte isolatiewaarde dankzij topmerken

Uw woning regio Gent upgraden? Het begint alvast met het voorzien van isolatieglas en hierbij helpt Inspired By Glass u graag. Beschikt u over ramen waar dubbel glas in kan voorzien worden? Dan zorgt dit voor een veel lagere kostprijs maar toch voor een optimaal resultaat. De spouwdikte van uw ramen wordt ter plaatse aangepast en er worden nieuwe glaslatten aangebracht. Ons motto is om proper te werken en alles naar de wensen van de klant te voorzien.

Er wordt enkel gewerkt met producten van AGC. Geproduceerd in België, van hoge kwaliteit en met 10 jaar fabrieksgarantie. Thermobel is AGC’s gamma isolerende beglazingen (dubbele of driedubbele beglazingen). Het belooft een uitstekende thermische isolatie en zonnewarmte via zijn ruime gamma coatings die talloze functiemogelijkheden bieden, zoals oververhitting tegengaan of de warmte juist binnen houden. Het brede Thermobel gamma vormt glasbladen om tot functionele elementen.

Wat is het voordeel van isolatieglas?

Isolerend glas biedt een uitstekende isolering van uw bedrijfspand of woning. Isolatieglas bestaat uit 2 of meerdere glasbladen, waartussen een spouw of isolerende ruimte zit. Deze is gevuld met lucht of edelgas. De warmte blijft dus in uw gebouw en de omgevingstemperatuur binnen blijft tevens stabiel. Wij werken zowel voor particulieren als voor zelfstandigen en bedrijven. Iedereen kan dus bij ons terecht voor een sublieme service op maat.

Kies voor een specialist die zorgt voor uniek glaswerk

Bent u toe aan de vernieuwing van uw ramen? Wilt u meer info over de opties om enkel het glas in uw ramen te vervangen? Of hebt u te maken met glasbreuk na een spelletje van de kids of door stormweer? Aarzel dan niet en neem contact op voor een afspraak. Op het nummer +32 (0)9 336 84 33 kunt u steeds terecht.

Vraag meteen meer info!

Zit u nog met vragen of wilt u een offerte? Aarzel dan niet om deze te stellen.