Glazen vloertegels

Uniek design dankzij glazen tegels

Een glazen plafond dat tegelijk de vloer is van uw bovenverdieping? Dankzij Inspired By Glass behoort dit tot de mogelijkheden met loopglas en glazen vloertegels, afkomstig uit Landegem. Als gespecialiseerde glashandel voorzien we deze unieke constructies in uw woning, zaak of winkel zodat uw gebouw meteen in de kijker staat. Het lijkt wel alsof men zweeft want een glazen vloer zorgt voor een ongezien effect.

Geen slip- of breekgevaar

Een eerste reactie die heel veel mensen hebben wanneer ze horen over een glazen vloer of plafond is het verwijzen naar de veiligheid ervan. Enerzijds begrijpelijk maar anderzijds totaal overbodig. Het veiligheidsglas dat gebruikt wordt, bestaat uit drie of meer lagen floatglas en/of gehard glas, voorzien van een sterke folie. Om uitschuiven te vermijden, wordt loopglas vaak voorzien van een antisliplaag. Dit gebeurt in de vorm van een coating of door het oppervlak te zandstralen. Er is dus geen groter valgevaar dan wanneer u op een gewone vloer zou lopen.

Loopglas, voorzien van een glazen balustrade

Zowel voor particulieren als voor bedrijven bestaan er oneindig veel toepassingen voor loopglas. Zo kunt u een zwevende, glazen loopbrug maken in uw zaak of woning, omringd door glazen balustrades. Het effect wordt adembenemend! De glazen balustrades worden ook vaak gebruikt voor terrassen om zo het strakke design te benadrukken. Daarnaast is er veel meer lichtinval op het terras. Bij glazen balustrades die Inspired By Glass uit Gent maakt, maakt men meer en meer gebruik van kleine of ingewerkte profielen. Ingeklemde balustrades vereisen ook een stevige bevestiging in beton of staal of er kan gewerkt worden met klemmen.

Vraag meteen meer info!

Zit u nog met vragen of wilt u een offerte? Aarzel dan niet om deze te stellen.