Glazen douchedeuren en douchewanden

Maatwerk van de bovenste plank voor uw douchedeur of wand.

Ontspannen na een drukke dag op het werk? Een douche nemen kan hierbij zonder twijfel helpen. Een mooie douchedeur met passende, glazen wanden maakt het rustgevend effect nog groter en hiervoor kunt u terecht bij Inspired By Glass in Landegem.

 

Kleinere profielen voor een grootser resultaat

In tegenstelling tot heel wat leveranciers van douchedeuren en wanden, maken wij gebruik van zeer kleine profielen. Door meer glas te gebruiken kunnen we een minimalistische look creëren, wat voor een mooier eindresultaat zorgt. Uiteraard zorgen we ervoor dat de stevigheid van de constructie hierdoor niet in het gedrang komt. Er kan ook gewerkt worden met ingewerkte doucheprofielen die helemaal onzichtbaar zijn. Wanneer het geheel niet stevig genoeg zou zijn volgens onze normen plaatsen we stabilisatorstangen.

 

 

 

Glaswerk "out of the box"

Wij zijn gespecialiseerd in glaswerk van allerlei aard dus niet enkel de klassieke, doorzichtige douchedeuren maar ook gekleurd glas of figuurglas kan voorzien worden. Maakt u van uw douche een echte eyecatcher in uw woning met ongewone vormen? Ook dan kunnen wij deuren en wanden voorzien die perfect in het plaatje passen. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg en realiseren graag al uw “glasdromen”.

Diverse afwerkingsmogelijkheden

Unieke ontwerpen die uw badkamer omtoveren tot een unieke ruimte

Bij Inspired by Glass geniet u van een ruime keuze om uw glazen douchedeur of wand af te werken. Allerlei vormen, kleuren en combinaties van verschillende materialen zitten in het aanbod. Ook gekleurde beglazing kan voorzien worden, waardoor uw privacy toch aanzienlijk stijgt. Zwart, grijs, blauw en brons zijn de kleuren waaruit u kunt kiezen. U kunt ook opteren voor gezuurde beglazing die enkel licht doorlaat en voor de rest niet doorzichtbaar is. Geen zin om heel veel met de kalkwerende spray of met uw fles azijn rond te hollen om uw douche kalkvrij te houden? Kies dan voor beglazing met een ingebakken kalkwerende functie: Showerguard. Hier krijgt u eveneens levenslang garantie op van de fabrikant!

Vraag meteen meer info!

Zit u nog met vragen of wilt u een offerte? Aarzel dan niet om deze te stellen.