Glazen balustrades

Dankzij glazen binnendeuren en wanden wordt uw interieur regio Gent compleet. Uiteraard speelt uw persoonlijke smaak een belangrijke rol in het ontwerp. Daarom overlopen wij vooraf alle wensen met u zodat het eindresultaat daadwerkelijk perfect wordt.

Mooie balustrades voor een schitterende afwerking

De sierlijkheid van een glazen balustrade overtreft vaak ieders verbeelding. Een glazen balustrade is bovendien minstens even stevig als een andere materiaalsoort maar zorgt voor een strakkere en mooi afgewerkte look. Door de transparantie lijkt uw interieur ruimer en is er meer lichtinval.

Borstwering aan ramen

Men kan een glazen balustrade tevens als borstwering aanwenden. Enerzijds zorg je er dus voor dat mensen niet zomaar uit een glazen deur naar beneden kunnen vallen en anderzijds is het een mooi element aan de woning.

Veiligheid voorop

Het glas van de balustrades bestaat uit veiligheidsglas. Ideaal dus wanneer er een valpartij gebeurt en één van een glazen zou kapot springen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over uw veiligheid of die van uw gezin of collega’s wanneer u kiest voor glazen balustrades van Inspired By Glass uit Landegem.

Vraag meteen meer info!

Zit u nog met vragen of wilt u een offerte? Aarzel dan niet om deze te stellen.