Gelakte beglazing en spatwanden

Voor elk wat wils

Gelakt glas kan zowel gebruikt worden in uw badkamer als douchewand of als meubelbekleding. Ook in de keuken kan deze glasvariant aangewend worden als spatwand. Lacobel en Matelac zijn twee hoogkwalitatieve merken die zich als grote marktspeler profileren voor gelakte beglazing en spatwanden.

Fijne afwerking zonder naden

Dankzij de deskundigheid van Inspired By Glass kunnen particulieren en bedrijven uit Landegem en omgeving hun woning voorzien van de meest trendy looks. Uitsparingen voor douchekranen, stopcontacten of schakelaars zijn allemaal mogelijk. Het glas komt bovendien achter de afwerkingsplaatjes waardoor er geen naden zichtbaar zijn. Zo komt uw glazen spatwand in de keuken of douche helemaal tot zijn recht in uw woning te Oost-Vlaanderen.

 

 

Krasbestendig en stevig

Een glazen spatwand of een schitterend werkblad in gelakt glas is zonder twijfel de ideale blikvanger waarnaar u op zoek bent. Glas is inmiddels een enorm gegeerde materiaalsoort die voor oneindig veel mogelijkheden zorgt. Het is relatief snel en makkelijk te bewerken zodat maatwerk mogelijk wordt. Ook naar onderhoud toe is dit een dankbaar product want met een goed reinigingsproduct en een spons geraakt u al zeer ver.

Vraag meteen meer info!

Zit u nog met vragen of wilt u een offerte? Aarzel dan niet om deze te stellen.