Dubbele beglazing

Optimaal wooncomfort dankzij dubbele beglazing

Wie in alle comfort wil wonen heeft uiteraard nood aan een aangename binnentemperatuur en dus een goede isolatie van de woning. Ook ramen spelen hier een belangrijk rol want heel wat warmte ontsnapt via ramen en deuren indien deze niet voldoende geïsoleerd zijn. Dubbele beglazing is dus meer dan ooit een noodzaak geworden en bijgevolg ook verplicht door de wet.

Investeren in de toekomst

Nieuwe ramen nemen een flinke hap uit uw budget, zo veel is duidelijk. Maar men mag zeker ook niet vergeten wat daar tegenover staat. Dankzij de stijgende isolatiewaarden zult u uw energiefactuur snel zien dalen. Gezien de hoge energieprijzen die er momenteel woeden, is dit een zeer dankbare investering die u zich nooit zal beklagen. Daarnaast kunt u via de overheden en andere instanties nog steeds rekenen op flink wat premies.

Prijzen

De prijs van dubbele beglazing hangt af van meerdere factoren. Wenst u enkel het glas te vervangen of is ook het raamwerk aan vervanging toe? Kies u voor hout, PVC of aluminium? Hoeveel ramen hebt u nodig en welke kleur wenst u? Allemaal vragen die eerst moeten beantwoord worden alvorens men een definitieve prijsofferte kan opstellen.

Vraag meteen meer info!

Zit u nog met vragen of wilt u een offerte? Aarzel dan niet om deze te stellen.