Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Communicatie!

Samen bespreekt u uw ideeën of plannen met ons. Hierin adviseren we u zodat uw project werkelijkheid kan worden. Ook helpen we u bij het kiezen van het juiste type glas. De dag van vandaag zijn de mogelijkheden in de glaswereld enorm!

Offerte!

U ontvangt een vrijblijvende offerte! Voorafgaand of pas na de offerte wordt er bij u een exacte opmeting gedaan. Hier blijven we nauwlettend communiceren hoe we het praktisch gaan aanpakken.

Installatie!

Uw project wordt professioneel geïnstalleerd door bekwame vakmensen! Altijd gebaseerd op goede afspraken en correcte voorwaarden. Bij ons is de klant nog steeds koning!

Wanneer u op zoek bent naar veiligheidsglas glas op maat zit u bij Inspired By Glass uit Landegem, nabij Gent in Oost-Vlaanderen, goed. Veiligheidsglas wordt steeds belangrijker op en rondom het huis en wordt op maat gemaakt. De meest voorkomende soorten veiligheidsglas zijn onder andere gehard glas en vuurvast glas, dat wij in Oost-Vlaanderen op maat produceren en leveren. Deze mooie glasproducten worden voor elke situatie op maat gemaakt. Vermijd elk risico van ernstige verwonding bij glasgebruik of bij het laten vallen van de glasplaat en kies voor veiligheidsglas op maat van de specialist in Oost-Vlaanderen nabij Deinze en Gent. Alles om de veiligheid te waarborgen!

Veiligheidsglas op maat voor een veilige omgeving in Oost-Vlaanderen

Veiligheidsglas is een verzamelnaam voor een reeks mooie glasproducten, die door ons nabij Gent en Deinze in Oost-Vlaanderen voor verschillende situaties op maat gemaakt worden. Veiligheidsglas is glas met extra veiligheidsvoorzieningen, waardoor het minder snel breekt. Het glas bestaat uit meerdere lagen. Mocht het glas toch breken, ontstaan er minder snel onveilige situaties. Het is mogelijk om verschillende soorten veiligheidsglas te combineren en op maat te laten maken door ons in Oost-Vlaanderen. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld vuurvast glas, inbraakwerend glas en gehard glas. Maar wat hebben deze soorten eigenlijk allemaal gemeen? Ze dienen allemaal ter bescherming oftewel: veiligheid!

Welk glas op maat kiezen?

Vuurvast glas kan een hoge temperatuurbelasting verdragen. Naast veiligheidsglas biedt Inspired By Glass meer soorten interieurbeglazing aan, waaronder:

Gehard glas, vuurvast of andere soorten veiligheidsglas op maat bestellen?

Weet u al wat voor soort veiligheidsglas u wilt bestellen bij de specialist van Oost-Vlaanderen? Inspired By Glass is een grote glasleverancier en realiseert graag uw wensen. Neem gerust contact met ons op en samen bespreken wij de mogelijkheden. Heeft u nog vragen over het op maat maken van gehard veiligheidsglas of vuurvast glas voor uw bedrijf of woning in Gent, Deinze of elders in Oost-Vlaanderen? Geen probleem! Bel naar +32 9 336 84 33 en wij beantwoorden graag al uw vragen. Bent u benieuwd naar de prijzen van veiligheidsglas op maat voor uw situatie? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Voorafgaand of pas na de offerte wordt er bij u een exacte opmeting gedaan. Hier blijven we nauwlettend communiceren hoe we het praktisch gaan aanpakken. Inspired By Glass, uw ideale partner voor glas in de bouwsector!

Neem contact op