Stalen deuren en schuifdeuren

Home » Stalen deuren en schuifdeuren

Inspired By Glass is een gespecialiseerde glashandel die, wegens groeiende interesse, ook smeedijzeren deuren en schuifdeuren ingezet met glas aanbiedt. Net als onze andere glasproducten, worden deze stalen deuren op maat gemaakt. Dit gebeurt volgens uw wensen en aangepast aan uw interieurstijl. Lees snel verder en ontdek de mogelijkheden van onze creatieve glashandel.

Waarom kiezen voor smeedijzeren binnendeuren met glas?

Smeedijzeren ramen en deuren geven uw woning of bedrijfsgebouw een exclusief en stijlvol karakter. Niet alleen in een klassieke of landelijke woning, maar ook in een strakke, moderne of industriële omgeving versterken zij de architecturale uitstraling. Welke stijl u ook verkiest, smeedijzeren ramen en deuren met mooie glaspartijen zorgen voor een optimale lichtinval en geven uw woning een natuurlijk, licht en ruimtelijk gevoel. Omdat we de stalen deuren met glas op maat maken, bent u verzekerd van binnendeuren die uw ruimte helemaal compleet maken.

Puur vakwerk voor uw stalen deuren met glas op maat

Alle stalen schrijnwerk wordt ambachtelijk vervaardigd en met de nadruk op kwaliteit en afwerking. Alle onderdelen, inclusief de scharnieren, worden achtereenvolgens gesmeed, gezandstraald en gepoederlakt. Na het monteren van het gelaagd glas wordt dit aan twee zijden aangesmeerd. Dit zorgt voor een strakke, naadloze overgang tussen het smeedwerk en het glas waardoor het geheel mooi en tegelijkertijd oerdegelijk is. Isolerend buitenschrijnwerk in staal dat voldoet aan de huidige EPC normen is zeker ook mogelijk!

Verschillende mogelijkheden voor het glas

Wij gaan graag de uitdaging aan om de perfecte stalen binnendeuren met glas voor u te vervaardigen. Voor uw smeedijzeren deuren, heeft u daarbij de keuze uit verschillende soorten glas. Wenst u een stalen deur op maat voor buiten? Dan raden wij gehard glas aan dat extra goed bestand is tegen glasbreuk. Wilt u de smeedijzeren deuren combineren met geluidswerend of isolerend glas? Ook dat is mogelijk!

Ontdek onze realisaties of vraag om advies

Benieuwd naar de mogelijkheden voor stalen deuren met glas? Neem dan zeker een kijkje bij onze realisaties. Hier vindt u alvast inspiratie voor uw stalen buiten of -binnendeuren met glas. Natuurlijk staan wij ook voor u klaar om u te adviseren rond de opties voor smeedijzeren deuren. U bereikt ons hiervoor telefonisch op +32 (0)9 336 84 33 of via het contactformulier.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht