Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Communicatie!

Samen bespreekt u uw ideeën of plannen met ons. Hierin adviseren we u zodat uw project werkelijkheid kan worden. Ook helpen we u bij het kiezen van het juiste type glas. De dag van vandaag zijn de mogelijkheden in de glaswereld enorm!

Offerte!

U ontvangt een vrijblijvende offerte! Voorafgaand of pas na de offerte wordt er bij u een exacte opmeting gedaan. Hier blijven we nauwlettend communiceren hoe we het praktisch gaan aanpakken.

Installatie!

Uw project wordt professioneel geïnstalleerd door bekwame vakmensen! Altijd gebaseerd op goede afspraken en correcte voorwaarden. Bij ons is de klant nog steeds koning!

Voor unieke spiegels op maat in Oost-Vlaanderen komt u naar Inspired By Glass in de omgeving van Gent. Bij ons kunt u terecht voor veel soorten spiegels en vanwege een grote voorraad voorzien wij u in een mum van tijd van een spiegel die voldoet aan uw wensen. U vindt in ons een betrouwbaar en kwalitatief goed bedrijf dat zorgt voor een professionele plaatsing van uw spiegel. Neem contact met ons op indien u advies wenst of een offerte wilt aanvragen.

Spiegels op maat nabij Gent in Oost-Vlaanderen

Met een grote spiegel kunt u een kamer ruimtelijker maken of u gebruikt deze als decoratie. Wij plaatsen spiegels waar u maar wilt: een vrijstaande spiegel in uw slaapkamer, een wandspiegel in uw winkel, een ingebouwde spiegel in uw badkamer of kledingkast. De mogelijkheden zijn bij ons eindeloos! Een rechte spiegel, een ronde of ovale spiegel of iedere andere vorm kan door u worden samengesteld. Wij zorgen ervoor dat uw ideeën werkelijkheid worden. In het verleden plaatsten wij reeds diverse spiegels op maat geplaatst bij klanten in de buurt van Gent, één van de leukste steden in Oost-Vlaanderen.

Veel meer dan enkel spiegels

Naast het plaatsen van spiegels op maat in de buurt van Gent in Oost-Vlaanderen zijn wij gespecialiseerd in alle soorten glaswerk. Wij zorgen bij ieder project voor maatwerk en zorgen ook dat uw wensen werkelijkheid worden. Hieronder vindt u de typen glaswerk die wij aanbieden:

Meer informatie en een passende offerte

Wilt u meer weten over spiegels op maat laten maken in de omgeving van Gent in Oost-Vlaanderen? Of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor een specifieke prijsindicatie? Aarzel dan niet en neem direct contact op door te bellen naar +32 9 336 84 33. Onze medewerkers staan u te woord en geven u graag een op maat gemaakt advies!

Neem contact op