Isolatieglas laten plaatsen in Gent

Home » Isolatieglas laten plaatsen in Gent

In deze tijden is isolatieglas plaatsen in uw woning in Gent een must geworden. Voor velen is dit een dure aangelegenheid, maar dit hoeft helemaal niet zo te zijn! Zo is een renovatie van het glas in uw bestaande ramen veel minder ingrijpend dan volledig nieuwe ramen. Ons motto is om proper te werken en naar de wensen van de klant. Inspired by Glass uit Landegem werkt voor hoogrendementsbeglazing enkel met producten van AGC. Geproduceerd in België, van hoge kwaliteit en met 10 jaar fabrieksgarantie.

Waarom isolatieglas plaatsen in uw huis of bedrijf in regio Gent?

Zoals de naam doet vermoeden, biedt isolatieglas een uitstekende isolering van uw woning of bedrijfspand in Gent of omgeving. Deze glassoort bestaat uit twee of meer glasbladen. Tussen de glasbladen ontstaat een isolerende ruimte, de spouw genaamd, gevuld met lucht of een edelgas. Deze zorgen dat warmte binnen uw gebouw blijft en zijn dus verantwoordelijk voor de goede isolatie die ontstaan dankzij de beglazing. Door isolatieglas te plaatsen geniet u zo van optimaal comfort, een stabiele temperatuur en een lagere energierekening.

Isolatieglas plaatsen in bestaande ramen? Het kan!

Indien uw raamprofielen (hout, alu of pvc) nog winddicht en stevig zijn, is het rendabel om de bestaande beglazing te vervangen door hoogrendementsbeglazing, ook wel bekend als isolatieglas. Door isolatieglas te plaatsen in de bestaande profielen in uw pand in Gent, zijn de kosten aanzienlijk lager. We vervangen daarbij immers enkel het glas. Voor het plaatsen van uw nieuwe isolatieglas in Gent, passen we de spouwdikte van uw ramen ter plaatse aan of brengen we op maat gemaakte nieuwe glaslatten aan. Professioneel en proper werken is onze topprioriteit. Er wordt een immense meerwaarde aan isolatie gecreëerd, zonder grote verbouwingen aan uw woonst.

Doe beroep op ons voor alle glaswerken!

Wilt u isolatieglas laten plaatsen in uw bedrijf of huis in Gent of omstreken? Onze gespecialiseerde glazeniers verzorgen het graag, van opmeting tot plaatsing. Bovendien maken we uw hoogrendementsglas volledig op maat voor een perfecte pasvorm. Ook voor gewone of dringende herstellingen van uw glas staan wij voor u klaar! Neem gerust contact met ons op en wij helpen u zo snel mogelijk. Bel hiervoor naar +32 (0)9 336 84 33.

Isolerend glas

In deze tijden is een goed isolerende beglazing een must geworden. Voor velen is dit een dure aangelegenheid, maar dit hoeft helemaal niet zo te zijn! Verder is een renovatie van het glas in uw bestaande ramen veel minder ingrijpend dan volledig nieuwe ramen. Ons motto is om proper te werken en naar de wensen van de klant.

Inspired by Glass werkt voor hoogrendementsbeglazing enkel met producten van AGC. Geproduceerd in België, van hoge kwaliteit en met 10 jaar fabrieksgarantie.

Renovatie in bestaande ramen? Verouderd dubbel glas vervangen?

Indien uw raamprofielen (hout, alu of pvc) nog winddicht en stevig zijn, kan het rendabel zijn om de bestaande beglazing te vervangen door hoogrendementbeglazing. Dit heeft als voordeel dat uw kost aanzienlijk lager is omdat we enkel het glas vervangen. Wij passen de spouwdikte van uw ramen ter plaatse aan of brengen op maat gemaakte nieuwe glaslatten aan. Professioneel en proper werken is onze topprioriteit. Er wordt een immense meerwaarde aan isolatie gecreëerd, zonder grote verbouwingen aan uw woonst.

U kan ook beroep doen op ons voor alle herstellingen van glas.

Zowel gewone als dringende herstellingen/vervangingen. Neem gerust contact op en wij helpen u zo snel mogelijk.

Hoogrendementsbeglazing in alle mogelijke vormen en samenstellingen kan u bij ons vinden. Wij leveren en plaatsen voor zowel de professionals als bij particulieren.

Thermobel – Thermobel één merknaam voor alle isolerende beglazingen van AGC

Thermobel is AGC’s gamma isolerende beglazingen (dubbele of driedubbele beglazingen). Het belooft een uitstekende thermische isolatie en zonnewarmte via zijn ruime gamma coatings die talloze functiemogelijkheden bieden, zoals oververhitting tegengaan of de warmte juist binnen houden. Het brede Thermobel gamma vormt glasbladen om tot functionele elementen. Daarom leent het zich uitermate goed voor uiteenlopende architecturale toepassingen en levert het de volgende functies:

  • in dubbele beglazing: Thermobel Top, Thermobel Advanced, Thermobel Twin Top, Thermobel Advanced 0.9, Thermobel Twin Top 0.9 and Thermobel Advanced 0.8)
  • in driedubbele beglazing: (Thermobel TG Top, Thermobel TG LS)
  • zonregulering en thermische isolatie (Thermobel Stopsol, Thermobel Sunergy, Thermobel EnergyN en Thermobel Stopray)
  • geluidsisolatie met speciaal ontworpen structuren die lawaai buiten houden (Thermobel Phonibel, Thermobel Phonibel S en Thermobel Phonibel ST)
  • veiligheid, via gelaagde beglazingen (Thermobel Stratobel) of geharde beglazingen (Thermobel TopT, Thermobel AdvancedT, Thermobel EnergyNT, Thermobel StoprayT)

specifieke architecturale toepassingen zoals:

  • structurele beglazing en puntbevestigde beglazing met het Thermobel Structura gamma
  • beglazingen met ingebouwde kruiskozijnen (Thermobel Kruisroeden)

Verder staat het Thermobel gamma garant voor de AGC-expertise in de productie van geïsoleerde beglazing. Voor de meeste Thermobel producten nog talloze opties beschikbaar:

  • ‘Warm Edge’ optie voor een betere thermische isolatie aan de glasranden
  • ‘Green’ optie voor een betere milieuafdruk en een betere installatie in vensters

Voordelen

Tal van mogelijkheden dankzij de flexibele verwerkingsmogelijkheden van AGC en het omvangrijke gamma AGC-coatings

De productie van Thermobel is gebaseerd op de hoogste en meest strikte kwaliteitscontroles van de sector isolerend glas

Toepassingen

Aangezien isolerende beglazingen alom gebruikt worden in alle residentiële en commerciële toepassingen, lenen de Thermobel producten zich voor zeer uiteenlopende toepassingen.

Premies!

Sinds 2015 is bij vervanging van enkel of dubbel glas een premie beschikbaar: 15 €/m² (U-waarde max 0.8). Dit komt over het algemeen neer op drievoudige beglazing. Niet voor veranda’s. Indien u de aanvraag online indient bij uw netbeheerder, dan wordt de premie sneller uitbetaald. Wij bezorgen u een attest dat vermeldt of het gaat over het plaatsen van hoogrendementglas (Umax 0,8W/m²K) ter vervanging van enkel of dubbel glas.

Transparante kunststofplaten (polycarbonaat) en lichtkoepels komen eveneens in aanmerking indien voldaan wordt aan de overige eisen.

Vervanging van beglazing in veranda’s (dit is een ruimte waarvan de wanden voor minstens de helft uit glas bestaan en die volledig afgesloten kan worden van de rest van de woning) komt niet in aanmerking.

Voeg een foto toe per gevel waar glas/ramen werden vervangen.

Alleen vervanging van beglazing in direct of indirect verwarmde ruimtes komt in aanmerking.

Van enkel glas is de U-waarde groter dan 4,2 W/m²K. De U-waarde drukt de hoeveelheid warmte uit die per seconde, per vierkante meter en per graad temperatuurverschil tussen de ene en de andere zijde van een constructie doorgelaten wordt. Hoe hoger de U-waarde hoe meer warmte er verloren gaat. Gewoon dubbel glas heeft een U-waarde van 2,9 W/m²K. Van hoogrendementsglas (HR-glas) bedraagt de U-waarde 1,1 W/m²K tot 0.6 W/m²K .

 

 

De volledige premiegids kunt u hier vinden.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht