Hoogrendementsglas

Inspired by Glass

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Communicatie!

Samen bespreekt u uw ideeën of plannen met ons. Hierin adviseren we u zodat uw project werkelijkheid kan worden. Ook helpen we u bij het kiezen van het juiste type glas. De dag van vandaag zijn de mogelijkheden in de glaswereld enorm!

Offerte!

U ontvangt een vrijblijvende offerte! Voorafgaand of pas na de offerte wordt er bij u een exacte opmeting gedaan. Hier blijven we nauwlettend communiceren hoe we het praktisch gaan aanpakken.

Installatie!

Uw project wordt professioneel geïnstalleerd door bekwame vakmensen! Altijd gebaseerd op goede afspraken en correcte voorwaarden. Bij ons is de klant nog steeds koning!

Inspired By Glass in Landegem is uw leverancier van hoogrendementsglas. Wij verzorgen buitenbeglazing op maat bij u thuis of in uw bedrijf. Bij ons profiteert u van de ruime kennis en creativiteit van een ervaren glashandelaar. Lees verder en ontdek waarom u het beste kiest voor onze isolerende beglazing.

Wat is hoogrendementsglas?

Hoogrendementsglas is een glassoort bestaande uit verschillende lagen met een lege ruimte tussen elke laag. Deze lege ruimte wordt ook wel de spouw genoemd. In tegenstelling tot standaard, enkel glas, is de spouw gevuld met een edelgas. Dankzij de aanwezigheid van dit gas, heeft hoogrendementsglas uitstekende isolerende eigenschappen. Hierdoor isoleert dit glas beter dan enkel glas of oudere varianten van dubbel glas.

Maatwerk van de beste kwaliteit uit Landegem

Voor hoogrendementsglas werkt Inspired By Glass enkel met de beste kwaliteit. Hiervoor kiezen we voor het Thermobel gamma van het Belgische AGC. Hoogrendementsglas uit dit gamma voldoet aan de striktste kwaliteitscontroles en biedt 10 jaar garantie. Omdat deze beglazing maatwerk is, komen onze specialisten graag ter plaatse voor een correcte opmeting. Nadien verzorgen wij voor een deskundige en propere plaatsing. Hierbij is het mogelijk om enkel de beglazing te vervangen en te plaatsen in de oude raamprofielen. Zo geniet u van de goede isolatie van hoogrendementsglas tegen lagere kosten.

Laat ons uw glas vervangen of herstellen

Voor het plaatsen van isolerend hoogrendementsglas rekent u op de ervaren glashandel van Inspired By Glass. Heeft u nood aan een dringende reparatie aan of vervanging van uw beglazing? Ook dan doet u beroep op ons! Vraag snel uw persoonlijke offerte aan. Contacteer ons hiervoor telefonisch op +32 (0)9 336 84 33.

Neem contact op