Glazenmaker Gent

Inspired by Glass

Communicatie!

Samen bespreekt u uw ideeën of plannen met ons. Hierin adviseren we u zodat uw project werkelijkheid kan worden. Ook helpen we u bij het kiezen van het juiste type glas. De dag van vandaag zijn de mogelijkheden in de glaswereld enorm!

Offerte!

U ontvangt een vrijblijvende offerte! Voorafgaand of pas na de offerte wordt er bij u een exacte opmeting gedaan. Hier blijven we nauwlettend communiceren hoe we het praktisch gaan aanpakken.

Installatie!

Uw project wordt professioneel geïnstalleerd door bekwame vakmensen! Altijd gebaseerd op goede afspraken en correcte voorwaarden. Bij ons is de klant nog steeds koning!

Wanneer u op zoek bent naar een professionele glazenmaker in de omgeving van Gent staan de vakbekwame mensen van Inspired By Glass graag voor u klaar. Wij zijn gespecialiseerd in alle glaswerken en gaan geen uitdaging uit de weg. Wij brengen uw creatie tot leven. Zelfs als uw wens is om een vintage glas-in-lood raam in een modern jasje te steken. Samen bespreekt u uw ideeën of plannen met ons en we helpen u ook bij het kiezen van het juiste type glas. Vragen of interesse? Neem snel contact op en ontvang persoonlijk advies!

Bij de glazenmaker dichtbij Gent zijn de mogelijkheden enorm

Door ruime ervaring in de glasbranche staat Inspired By Glass, de glazenmaker in de regio van Gent, klaar voor al uw glastoepassingen voor zowel interieur als exterieur. Wij richten ons op het bewerken, leveren en plaatsen van glas voor zowel de professionele als de particuliere markt. Of het nu gaat om glasschade, het plaatsen van isolatieglas in renovatie of nieuwbouw, spiegels op maat of de levering van glazen douchesystemen: het team van professionals staat voor u klaar met deskundig advies!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op!

Wilt u meer informatie ontvangen of een vrijblijvende afspraak maken? Vul het contactformulier op de website in of neem telefonisch contact op door te bellen naar +32 9 336 84 33. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 14.00 uur. Wij zien u graag terug bij Inspired By Glass, de glazenmaker niet ver gelegen van Gent. 

Neem contact op