Glazenier Gent

Inspired by Glass

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Communicatie!

Samen bespreekt u uw ideeën of plannen met ons. Hierin adviseren we u zodat uw project werkelijkheid kan worden. Ook helpen we u bij het kiezen van het juiste type glas. De dag van vandaag zijn de mogelijkheden in de glaswereld enorm!

Offerte!

U ontvangt een vrijblijvende offerte! Voorafgaand of pas na de offerte wordt er bij u een exacte opmeting gedaan. Hier blijven we nauwlettend communiceren hoe we het praktisch gaan aanpakken.

Installatie!

Uw project wordt professioneel geïnstalleerd door bekwame vakmensen! Altijd gebaseerd op goede afspraken en correcte voorwaarden. Bij ons is de klant nog steeds koning!

Wanneer u op zoek bent naar een glazenier in de omgeving van Gent komt u naar Inspired By Glass. Wij zijn specialisten op het gebied van alle glaswerken. Wij gaan geen uitdaging uit de weg, dus wij creëren mooie kunstwerken van glas. Wat dacht u van vintage glas-in-lood ramen in een modern jasje? Samen met ons stelt u uw eigen glaswerk samen en bekijken we welk type glas geschikt is voor uw idee. Vervolgens verwezenlijken wij uw idee. Twijfel niet om contact met ons op te nemen indien u persoonlijk advies wenst of vragen heeft.

Meer dan alleen een glazenier dichtbij Gent

Wij zijn veel meer dan een glazenier in de omgeving van Gent. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten interieurbeglazing. Van draaideuren voor uw winkel tot brandwerend glas en van douchewanden tot vloerbeglazing in antislip uitvoering. Wij verzorgen ook hoogrendementsbeglazing in zowel bestaande glazen als het plaatsen van nieuwe ramen. Tegenwoordig zijn de mogelijkheden in de glaswereld enorm en staan wij voor al uw ideeën open.

Neem contact op voor advies

Wilt u meer weten over een glazenier nabij Gent of heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact op door te bellen naar +32 9 336 84 33. Onze medewerkers kunnen u voorzien van advies en beantwoorden al uw vragen.

Neem contact op