Glazen muurbekleding en spatwanden

Zoekt u een trendy glazen spatwand voor in de keuken of als uniek element in uw badkamer? Doe dan beroep op de deskundigheid van Inspired By Glass. Wij zijn dé glashandel voor particulieren en bedrijven in de buurt van Gent. Lees verder en ontdek de mogelijkheden van ons hoogwaardig glas in uw interieur.

Glazen spatwand of andere muurbekleding

Glas is een veelzijdig materiaal dat vele toepassingen kent, zo ook in de keuken. Zo is de glazen spatwand helemaal in en dat is terecht. Een glazen spatwand is namelijk zowel praktisch als esthetisch. Spatwanden van dit materiaal zijn makkelijk in onderhoud en bieden een strak design Daarnaast kent glas nog andere toepassingen als wandbekleding. Zo wordt het tevens gebruikt in douches en badkamers of zelfs als bekleding voor vensterbanken. Uitsparingen voor douchekranen, stopcontacten of schakelaars zijn allemaal mogelijk. Het glas komt bovendien achter de afwerkingsplaatjes waardoor er geen naden zichtbaar zijn. Zo komt uw glazen spatwand in de keuken of douche helemaal tot zijn recht in uw interieur.

Lacobel is het perfecte glas voor muurbekleding

De beglazing die wij gebruiken voor deze toepassingen heet Lacobel, Lacobel T of Matelac. Lacobel is helder floatglas dat aan één zijde bedekt is met een kwalitatief hoge verflaag. Het gamma met Lacobel gelakt glas is verkrijgbaar in 20 trendsettende kleuren en biedt de keuze uit een aantrekkelijk eigentijds kleurenpalet. Het kleurengamma is verdeeld in drie lijnen: de Classics (3 tijdloze kleuren), de Trendies (11 modieuze kleuren) en de Exclusives (6 unieke kleuren). Zo vindt u altijd de perfecte glazen spatwand die aansluit bij uw interieur.

Vertel ons uw ideeën en wensen

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een glazen spatwand in uw badkamer of keuken? Heeft u andere ideeën voor glas als muurbekleding? We horen het graag! Neem snel contact met ons op. Uiteraard adviseren wij u graag over uw opties. Bel  +32 (0)9 336 84 33 of gebruik het contactformulier. Hier vraagt u tevens makkelijk een offerte aan.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht