Glazen muurbekleding en spatwanden

Glazen muurbekleding en spatwanden

De beglazing die wij gebruiken voor deze toepassingen heet Lacobel, Lacobel T of Matelac.

Lacobel is helder floatglas dat aan één zijde bedekt is met een kwalitatief hoge verflaag. Het Lacobel gelakt glas gamma dat keuze biedt uit een aantrekkelijk eigentijds kleurenpalet, is verkrijgbaar in 20 trendsettende kleuren. Het kleurengamma is verdeeld in drie lijnen: de Classics (3 tijdloze kleuren), de Trendies (11 modieuze kleuren) en de Exclusives (6 unieke kleuren).

Lacobels worden vaak gebruikt als spatwanden in keukens, douches en badkamers of zelfs als vensterbank bekleding. Eenvoudig in onderhoud en heel strak qua design.

Uitsparingen voor douchekranen, stopcontacten, schakelaars,… is allemaal mogelijk. Het glas komt achter de afwerkingsplaatjes waardoor er geen naden zichtbaar zijn.

Voor meer informatie en voorbeelden kan u de brochure raadplegen

Lacobel T wordt gebruikt bij toepassingen waar hogere temperaturen mogelijk zijn of waar er gewoonweg een hogere weerstand voor impact nodig is.

Wilt u gelakte beglazing als spatwand, maar zit het gasfornuis te dicht bij de desbetreffende wand, dan kiest u voor Lacobel T. Dit is een geharde versie van de gewone Lacobel, maar komt in een meer beperkte keuze van kleuren. Vindt u uw kleur niet terug? Maak u geen zorgen, dan maken wij het glas in extra helder glas en laten het lakken in een lakkerij.

Matelac is de matte versie van Lacobel. Dit is eigenlijk een gezuurde beglazing waarvan de gladde zijde gelakt is.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht