Glazen douchedeuren, wanden en schuifdeuren

Glazen douchedeuren, wanden en schuifdeuren.

Wij maken gebruik van heel kleine profielen, in tegenstelling tot de meeste sanitaire leveranciers. Voor ons is het belangrijk dat er zoveel mogelijk glas gebruikt wordt zodat er een minimalistische look komt, maar toch heel sterk.

Douchewanden van 2 meter op 2,5 meter zijn geen verassing voor ons. In overleg met de klant kan er ook gewerkt worden met ingewerkte doucheprofielen zodat er helemaal geen profielen zichtbaar zijn.

Stabilisatorstangen worden geplaatst indien het geheel niet stevig genoeg zou zijn naar onze normen. Keuze uit verschillende afwerkingen is mogelijk, van vierkant tot rond, van inox tot gelakt in een RAL naar keuze.

Graag laten wij u ook weten dat er beglazing bestaat met een ingebakken kalkwerende functie. Dit heet Showergaurd en u krijgt er eveneens levenslang garantie op van de fabrikant uit! .

In de massa gekleurde beglazing kan zorgen voor een bepaalde tint zodat er een subtielere vorm van privacy wordt gecreëerd. Keuze tussen grijs, zwart, blauw en brons. Eveneens kan u opteren voor gezuurde beglazing, welke alleen licht zal doorlaten en u toch volledige privacy kan aanbieden.

Bekijk zeker en vast eens onze glazen muurbekleding en spatwanden in combinatie met douches en badkamers.

Onze douchedeuren worden altijd voorzien van kwalitatieve scharnieren en deurgrepen met een instelbaar nulpunt. Dit betekent dat de deur bij de laatste centimeters automatisch terug op haar nulpunt komt te staan. Afwerkingen in mat chroom, chroom, inox, RAL kleuren, etc..

Schuifdeuren of schuifgehelen kunnen voordelen bieden indien u plaats te kort zou hebben of als persoonlijke voorkeur.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht