Douchedeur op maat voor uw badkamer in Oost-Vlaanderen

Home » Douchedeur op maat voor uw badkamer in Oost-Vlaanderen

Voor een stijlvolle douchedeur op maat voor uw huis in Oost-Vlaanderen doet u beroep op een echte glasspecialist. Bij Inspired By Glass in Landegem helpen we u graag. Wij zijn gespecialiseerd in glaswerk van allerlei aard en gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Droomt u van een douchedeur van gekleurd glas of met figuurglas? Of wenst u een douchedeur met een ongewone vorm? Wij realiseren het voor u. Lees dus snel verder en ontdek hoe we te werk gaan voor uw douchedeur op maat.

Een stijlvolle glazen douchedeur op maat met minimale profielen van ons bedrijf te Oost-Vlaanderen

Wat uw wensen ook zijn voor een douchedeur op maat, bij onze glashandel in Landegem, Oost-Vlaanderen ontvangt u altijd een stijlvol resultaat volgens uw wensen. Om dit te realiseren maken wij gebruik van heel kleine profielen, in tegenstelling tot de meeste sanitaire leveranciers. Zo komt het glas het beste tot uiting. Voor ons is het belangrijk dat er zoveel mogelijk glas gebruikt wordt zodat er een minimalistische look ontstaat. Natuurlijk is het ondanks het vele gebruik van glas erg belangrijk dat de constructie sterk is. In overleg kan er ook gewerkt worden met ingewerkte doucheprofielen zodat er helemaal geen profielen zichtbaar zijn. Stabilisatorstangen worden geplaatst indien het geheel niet stevig genoeg zou zijn volgens onze normen.

Verschillende afwerkingen

Bij Inspired by Glass nabij Gent, Oost-Vlaanderen, heeft u de keuze uit een ruim gamma aan afwerkingen voor uw glazen douchedeur op maat. Denk hierbij aan vormen, van vierkant tot rond, maar ook aan kleuren en combinaties van verschillende materialen. Gaat u bijvoorbeeld voor een douchedeur op maat van inox? Of een deur gelakt in een RAL-kleur naar keuze of een van figuurglas? Gekleurde beglazing kan zorgen voor een bepaalde tint zodat er een subtielere vorm van privacy wordt gecreëerd. U heeft de keuze tussen grijs, zwart, blauw en brons. Eveneens kan u opteren voor gezuurde beglazing, die alleen licht doorlaat en u volledige privacy biedt. Bovendien kiest u bij ons ook voor beglazing met een ingebakken kalkwerende functie: Showerguard. Hierbij krijgt u eveneens levenslang garantie op van de fabrikant! Wij adviseren u tevens zeker eens onze glazen muurbekleding en spatwanden in combinatie met douches en badkamers te bekijken.

Bespreek de mogelijkheden met onze professionals

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw douchedeur op maat voor uw huis in Gent of elders in Oost-Vlaanderen? Ontvangt u graag een offerte op basis van uw wensen? Neem dan zeker contact met ons op. Onze professionals voorzien u met plezier van advies rond de opties voor uw douchedeur op maat. Bel hiervoor naar +32 (0)9 336 84 33.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht