Glazen deuren, wanden en schuifdeuren

Glazen deuren, wanden en schuifdeuren.

Glazen deuren kunnen een prachtige toevoeging zijn aan uw interieur, waarbij uw persoonlijke smaak kan worden meegenomen in het ontwerp. Glazen deuren geven een open, moderne sfeer die luxe uitstraalt. Vrijwel alle ideeën zijn uitvoerbaar, door de juiste kennis en ervaring van glas, accessoires en een flinke dosis creativiteit.

Deuren kunnen in de massa gekleurd zijn waardoor zij een bepaalde tint vertonen zoals grijs, blauw, brons of zwart.

U kunt uw deur laten zandstralen of zuren, volledig of met motieven.

Een kleurrijke print is ook mogelijk met de Artline Digital. Artlite Digital is een glas dat aan één zijde bedekt is met permanente decoratieve motieven. Deze motieven worden gecreëerd door een digitale bedrukking van email op het glasoppervlak. Artlite Digital biedt eindeloze designmogelijkheden, inclusief foto’s, tekeningen, logo’s en belettering.

Voor hang- en sluitwerk, deurgrepen en pompsystemen kunt u ook kiezen uit verschillende afwerkingen zoals inox, mat chroom, chroom of gelakt in een RAL naar keuze.

Glazen schuifdeuren zijn plaats besparend en kunnen mits de correcte afspraken volledig ingewerkt worden in uw interieur. Qua mogelijkheden tot design van het glas zijn deze uiteraard identiek zoals de gewone deuren.

Wij gebruiken steeds kwalitatieve schuifsystemen van Dorma waardoor u blijvend kan genieten van uw schuifdeur.

Glazen wanden worden meestal geplaatst met in kleine aluminium profielen waardoor er een maximum aan glasoppervlak gecreëerd wordt. Hier zijn talloze mogelijkheden in die wij graag met u samen overleggen.  De wanden kunnen voorzien worden van een geluidsisolerende functie indien gewenst. Dit kan belangrijk zijn voor kantoren, burelen of indien u wat extra privacy wenst.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht