Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Communicatie!

Samen bespreekt u uw ideeën of plannen met ons. Hierin adviseren we u zodat uw project werkelijkheid kan worden. Ook helpen we u bij het kiezen van het juiste type glas. De dag van vandaag zijn de mogelijkheden in de glaswereld enorm!

Offerte!

U ontvangt een vrijblijvende offerte! Voorafgaand of pas na de offerte wordt er bij u een exacte opmeting gedaan. Hier blijven we nauwlettend communiceren hoe we het praktisch gaan aanpakken.

Installatie!

Uw project wordt professioneel geïnstalleerd door bekwame vakmensen! Altijd gebaseerd op goede afspraken en correcte voorwaarden. Bij ons is de klant nog steeds koning!

Voor een glasplaat op maat komt u naar Inspired By Glass in Landegem, Oost-Vlaanderen. Door de transparantie van glas zijn glasplaten in interieurs favoriete producten voor velen. Bent u op zoek naar een glasplaat op maat voor uw meubilair of ruit? Bij Inspired By Glass nabij Gent in Oost-Vlaanderen ontvangt u geheel naar uw persoonlijke wensen een glasplaat op maat.

Naar welke glasplaat op maat bent u op zoek voor uw pand in Oost-Vlaanderen?

Naast de mogelijkheid om uw glasplaat op maat te kiezen, kiest u ook uit de diverse diktes van het glas. Deze diktes zijn onder andere verkrijgbaar in enkelglas, gehard glas en gelaagd glas. Bij Inspired By Glass in de buurt van Gent is een glasplaat op maat verkrijgbaar in diverse soorten glas zoals balustrade glas, glazen douchesystemen, meubilair glas en glazen deuren. Vanwege een ruime voorraad kunnen wij u snel voorzien van een glasplaat op maat. Naast de levering, zorgen wij voor een professionele plaatsing van uw glasplaat op maat. De mogelijkheden zijn eindeloos, wij zorgen ervoor dat uw ideeën werkelijkheid worden.

Glasplaat op maat bestellen

Een glasplaat op maat van glashandel Inspired By Glass te Landegem, Oost-Vlaanderen, geeft u de zekerheid van de beste kwaliteit glas. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Wilt u meer weten over onze diverse soorten glasplaten? Of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor een prijsindicatie? Neem contact met ons op via het contactformulier of door te bellen naar +32 9 336 84 33. Wij geven u graag een deskundig advies!

Neem contact op