Glashandel Gent

Inspired by Glass

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Communicatie!

Samen bespreekt u uw ideeën of plannen met ons. Hierin adviseren we u zodat uw project werkelijkheid kan worden. Ook helpen we u bij het kiezen van het juiste type glas. De dag van vandaag zijn de mogelijkheden in de glaswereld enorm!

Offerte!

U ontvangt een vrijblijvende offerte! Voorafgaand of pas na de offerte wordt er bij u een exacte opmeting gedaan. Hier blijven we nauwlettend communiceren hoe we het praktisch gaan aanpakken.

Installatie!

Uw project wordt professioneel geïnstalleerd door bekwame vakmensen! Altijd gebaseerd op goede afspraken en correcte voorwaarden. Bij ons is de klant nog steeds koning!

De glashandel in de regio Gent is natuurlijk Inspired By Glass. Het adres voor alle soorten glas, waarbij wij zowel particulieren als bedrijven en instellingen van dienst zijn. Wij staan garant voor kwaliteit en service: u bent koning! Inspired By Glass biedt u een optimale en snelle service in spoedgevallen. Waarom kiezen voor de glashandel in de regio Gent? 100% kwaliteit en service, vakbekwame medewerkers, heldere afspraken vooraf en nog veel meer!

Inspired By Glass: dé glashandel dichtbij Gent

Zoekt u enkel of dubbel glas? Zacht of hard glas? Inspired By Glass staat voor u klaar. Wij houden ons niet alleen bezig met het verkopen van diverse glassoorten, maar ook voor de montage van verschillende soorten glas bent u bij ons aan het goede adres. Door ons team van professionals bent u zeker van optimaal resultaat. Ons uitgebreide glasassortiment is van hoogstaande kwaliteit, ongeacht voor welk glas u kiest. Of u nu een particuliere of een zakelijke klant bent, bij Inspired By Glass kunt u terecht met al uw wensen en voor diverse glas toepassingen. Wij verzorgen glas geheel naar de wens van de afnemer.

Ongekende mogelijkheden bij onze glashandel nabij Gent

Wij kunnen alles voor u betekenen als glashandel dichtbij Gent. U kunt bij ons terecht voor diverse soorten glas en op basis van uw wensen zorgen wij ervoor dat uw idee werkelijkheid wordt. Hieronder vindt u een overzicht van de soorten glas die wij aanbieden:

Kies voor Inspired By Glass!

Als glashandelaar in Zomergem, dichtbij Gent staan wij klaar voor uiteenlopende glasoplossingen. Hierbij kunt u denken aan spiegels op maat, glazen douchesystemen en glazen balustrades, maar ook aan renovaties en dringende herstellingen. Inspired By Glass biedt u een vrijblijvende offerte aan voor het renoveren van uw beglazing in uw bestaande ramen. Dit aan een fractie van de prijs van nieuwe ramen, heel wat minder breekwerk en geen verdere afwerking vereist. Wist u dat de overheid een premie aanbiedt voor het renoveren?

Meer informatie ontvangen?

Wilt u graag meer informatie ontvangen of een vrijblijvende afspraak maken? Vul dan het contactformulier op de website in of bel naar +32 9 336 84 33. Ook voor overige vragen belt u naar bovenstaand nummer. Tot ziens bij Inspired By Glass! 

Neem contact op