Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Communicatie!

Samen bespreekt u uw ideeën of plannen met ons. Hierin adviseren we u zodat uw project werkelijkheid kan worden. Ook helpen we u bij het kiezen van het juiste type glas. De dag van vandaag zijn de mogelijkheden in de glaswereld enorm!

Offerte!

U ontvangt een vrijblijvende offerte! Voorafgaand of pas na de offerte wordt er bij u een exacte opmeting gedaan. Hier blijven we nauwlettend communiceren hoe we het praktisch gaan aanpakken.

Installatie!

Uw project wordt professioneel geïnstalleerd door bekwame vakmensen! Altijd gebaseerd op goede afspraken en correcte voorwaarden. Bij ons is de klant nog steeds koning!

Wilt u oud of gebarsten glas vervangen in de bestaande ramen van uw woning of kantoorgebouw? Deze klus laat u het beste over aan een ervaren glazenier. Reken daarom op Inspired By Glass in Landegem. Wij vervangen uw oude glas met nieuw, isolerend glas van de beste kwaliteit.

Waarom glas vervangen in bestaande ramen?

Het oude, enkel glas vervangen door hoogrendementsbeglazing in de bestaande ramen van uw woning of bedrijf, doet Inspired By Glass maar al te graag! Wanneer uw raamprofielen nog in uitstekende staat zijn, is het immers onnodig om deze mee te vervangen met het glas. Door enkel het glas te vervangen bespaart u kosten, terwijl u wel profiteert van de uitstekende eigenschappen van isolerend glas. Voor het vervangen van uw glas, passen we ter plaatse de spouwdikte van de bestaande ramen aan. Modern hoogrendementsglas bestaat immers uit meer glaslagen dan oude glassoorten en hebben bijgevolg een anders spouwdikte. Een andere optie is dat we nieuwe, op maat gemaakt glaslatten, meebrengen. Zo geniet u na afloop nog steeds van uw vertrouwde kozijnen, ingezet met het beste glas dat ons land te bieden heeft.

Reken op de ervaren glazenier uit Landegem

Ook wanneer u beschadigd glas wilt laten vervangen of herstellen in uw bestaande ramen, rekent u op onze vakmensen. Wij hebben een jarenlange ervaring met glaswerken en verschillende glaswerken binnen en buiten. Aarzel niet om ons te contacteren voor advies of een persoonlijke offerte. Bel hiervoor +32 (0)9 336 84 33.

Neem contact op