Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Communicatie!

Samen bespreekt u uw ideeën of plannen met ons. Hierin adviseren we u zodat uw project werkelijkheid kan worden. Ook helpen we u bij het kiezen van het juiste type glas. De dag van vandaag zijn de mogelijkheden in de glaswereld enorm!

Offerte!

U ontvangt een vrijblijvende offerte! Voorafgaand of pas na de offerte wordt er bij u een exacte opmeting gedaan. Hier blijven we nauwlettend communiceren hoe we het praktisch gaan aanpakken.

Installatie!

Uw project wordt professioneel geïnstalleerd door bekwame vakmensen! Altijd gebaseerd op goede afspraken en correcte voorwaarden. Bij ons is de klant nog steeds koning!

Laat uw glas plaatsen door professionals uit de glasindustrie in Gent en omstreken. Inspired By Glass is een glashandelaar uit Landegem met veel ervaring in het produceren en plaatsen van glas. Zowel voor uw binnen- als uw buitenbeglazing doet u beroep op ons. We laten graag onze creativiteit los om een glasproject volledig volgens uw wensen te realiseren en plaatsen.

Reken op professionals om uw glas te plaatsen in regio Gent

Nieuw glas plaatsen is een klus die u moeilijk zelf onderneemt in uw woning of bedrijf in Gent. Het vereist namelijk gespecialiseerde kennis en veel voorzichtigheid. Onze vakmensen hebben beide in overvloed en komen daarom graag uw glas plaatsen. Zo verzorgen we graag het plaatsen van dubbel, isolerend glas in uw woning of kantoorgebouw in Gent en omgeving. U geniet hierdoor weldra van de perfecte temperatuur zonder tocht en daardoor ook van een lagere energierekening. Daarbij is het mogelijk enkel het oude enkel glas te vervangen en de bestaande raamprofielen intact te houden. Dit bespaart u de kosten van ingrijpende renovatiewerken.

Glazeniers met ruime expertise

Echter, kunt u nog veel meer glas laten plaatsen door onze glazeniers nabij Gent. We sommen alvast enkele mogelijkheden op:

Al deze glaswerken maken we op maat volgens uw wensen en de afmetingen van uw ruimtes. Hierbij kiest u uit verschillende glassoorten, van floatglas tot gehard glas.

Geniet van onze glasheldere afspraken

Ook bij het plaatsen van glas, blijft de klant bij ons koning. Zo geniet u van een professionele handelswijze met glasheldere afspraken. Als eerste vertelt u ons de wensen en ideeën voor uw beglazing. Daarbij ontvangt u advies omtrent de mogelijkheden en de beste glassoort voor uw project. Vervolgens ontvangt u een offerte, waarna onze vakmensen langskomen voor een gedetailleerde opmeting. Het plaatsen van uw glas is de laatste stap en ook hierbij gaan onze vakmensen uit Landegem, nabij Gent, professioneel en proper te werk. Wilt u binnenkort ook genieten van een prachtige nieuwe glaspartij? Neem dan snel contact met ons op via +32 (0)9 336 84 33.

Neem contact op