Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Communicatie!

Samen bespreekt u uw ideeën of plannen met ons. Hierin adviseren we u zodat uw project werkelijkheid kan worden. Ook helpen we u bij het kiezen van het juiste type glas. De dag van vandaag zijn de mogelijkheden in de glaswereld enorm!

Offerte!

U ontvangt een vrijblijvende offerte! Voorafgaand of pas na de offerte wordt er bij u een exacte opmeting gedaan. Hier blijven we nauwlettend communiceren hoe we het praktisch gaan aanpakken.

Installatie!

Uw project wordt professioneel geïnstalleerd door bekwame vakmensen! Altijd gebaseerd op goede afspraken en correcte voorwaarden. Bij ons is de klant nog steeds koning!

De specialist in glas op maat is zeer actief in van Oost-Vlaanderen, onder andere in Sint-Niklaas. Door de ruime ervaring binnen het vak zijn de mogelijkheden voor beglazing vrijwel eindeloos. U kunt bij Inspired By Glass terecht voor alle soorten glas. Door een grote voorraad kunnen wij u in een korte tijd voorzien van de gewenste beglazing. Benieuwd naar wat Inspired By Glass te bieden heeft? Neem contact op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Glas op maat bij de specialist nabij Sint-Niklaas in Oost-Vlaanderen

Denkt u dat glas alleen in standaard maten beschikbaar is? Niets is minder waar. Bij Inspired By Glass in Sint-Niklaas en de rest van Oost-Vlaanderen zorgen wij voor perfect passend glas op maat. Naast het leveren, zorgen we ook voor de professionele plaatsing. Het glas wordt zo altijd op de juiste manier verwerkt. Bij ons bent u dus altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit en de beste verwerking van uw glas. Inspired By Glass, verkoopt verschillende soorten glas op maat in de ruime omgeving van Sint-Niklaas. Zo verkopen wij onder andere:

  • Brandwerend glas: Contraflam en Pyrobel.
  • Geluidswerend glas: Akoestisch gelaagd veiligheidsglas.
  • Enkel en figuurglas: Floatglas, in de massa gekleurd glas, gezuurd glas, geblazen glas etc.
  • Gelakt glas: Glazen muurbekleding en spatwanden. Met of zonder veiligheidsfolie. Gelaagd of met een magnetische eigenschap.
  • Gelaagd glas: Gekleurd gelaagd glas, decoratief gelaagd glas (splitted glas), Gehard gelaagd glas.
  • Glazen deuren: Draaideuren, schuifdeuren en pendeldeuren.
  • Glazen wanden: Scheidingswanden en douchewanden.
  • Vloerbeglazing: Ook in antislip uitvoeringen.

Keuze uit een uitgebreid assortiment met verschillende glassoorten

Inspired By Glass levert vrijwel elke glassoort op maat in Sint-Niklaas en de regio Oost-Vlaanderen. Mocht u op zoek zijn naar een glassoort die u niet kunt vinden, dan raden wij u aan om even contact met ons op te nemen. Wilt u graag meer informatie of een vrijblijvende afspraak? Vul dan ons contactformulier op de website in of bel naar +32 9 336 84 33.

Neem contact op