Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Communicatie!

Samen bespreekt u uw ideeën of plannen met ons. Hierin adviseren we u zodat uw project werkelijkheid kan worden. Ook helpen we u bij het kiezen van het juiste type glas. De dag van vandaag zijn de mogelijkheden in de glaswereld enorm!

Offerte!

U ontvangt een vrijblijvende offerte! Voorafgaand of pas na de offerte wordt er bij u een exacte opmeting gedaan. Hier blijven we nauwlettend communiceren hoe we het praktisch gaan aanpakken.

Installatie!

Uw project wordt professioneel geïnstalleerd door bekwame vakmensen! Altijd gebaseerd op goede afspraken en correcte voorwaarden. Bij ons is de klant nog steeds koning!

Voor glas op maat bent u bij Inspired By Glass nabij Gent aan het goede adres. Wij hebben een veelzijdig assortiment in alle soorten interieurbeglazing. U als klant staat bij ons centraal en we doen er dan ook alles aan om uw wensen te verwezenlijken. Wij leveren altijd maatwerk interieurbeglazing en zorgen voor een professionele plaatsing. Indien u vragen of interesse heeft, neem dan contact met ons op.

Glas op maat in verschillende vormen en maten nabij Gent

Wij kunnen alles voor u betekenen voor het plaatsen van glas op maat in Landegem, dicht bij Gent. We hebben vele verschillende soorten interieurbeglazing die wij aanbieden en op basis van uw behoefte zorgen wij ervoor dat uw idee werkelijkheid wordt voor uw huis in Deinze of omgeving. Hieronder vindt u de soorten glas die wij aanbieden:

Naast interieurbeglazing in regio Deinze verzorgen wij ook hoogrendementsbeglazing. U kunt bij ons terecht voor beglazing in alle samenstellingen en we renoveren ook uw glazen die aan vervanging toe zijn. De meeste renovaties zijn binnen één dag afgerond.

Neem contact met ons op bij het maken van een keuze

Vindt u het lastig om de juiste keuze te maken of wilt u meer informatie over glas op maat in de omgeving van Gent? Wij helpen u graag op weg met een persoonlijk advies en beantwoorden hierbij al uw vragen bij het maken van de juiste keuze voor uw interieurbeglazing. Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar +32 9 336 84 33 of vul het contactformulier in.

Neem contact op