Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Communicatie!

Samen bespreekt u uw ideeën of plannen met ons. Hierin adviseren we u zodat uw project werkelijkheid kan worden. Ook helpen we u bij het kiezen van het juiste type glas. De dag van vandaag zijn de mogelijkheden in de glaswereld enorm!

Offerte!

U ontvangt een vrijblijvende offerte! Voorafgaand of pas na de offerte wordt er bij u een exacte opmeting gedaan. Hier blijven we nauwlettend communiceren hoe we het praktisch gaan aanpakken.

Installatie!

Uw project wordt professioneel geïnstalleerd door bekwame vakmensen! Altijd gebaseerd op goede afspraken en correcte voorwaarden. Bij ons is de klant nog steeds koning!

Inspired By Glass is uw gespecialiseerde glashandel voor gekleurd glas, figuurglas en nog meer glassoorten in Landegem, Oost-Vlaanderen. Bij ons is klant koning. We horen daarom graag wat uw wensen zijn zodat wij deze vakkundig kunnen realiseren. Daarbij werken we steeds met glas van de beste kwaliteit, dat we op maat vervaardigen voor uw beglazing. Onze adviseurs helpen u graag een keuze te maken uit de vele mogelijkheden voor gekleurd glas in uw interieur of exterieur.

Ga voor modern en stijlvol met gekleurd glas van onze glashandel te Oost-Vlaanderen

Gekleurd glas is een perfecte toevoeging aan uw woning of pand in de provincie Oost-Vlaanderen. Gebruik bijvoorbeeld getint glas voor uw douchedeur en creëer een subtiele vorm van privacy. Wilt u een unieke lichtinval creëren in uw pand? Kies dan voor gekleurde glazen wanden of ramen die licht en warmte filteren. Wilt u graag een stijlvol en modern terras creëren aan uw appartement of loft? Ga dan voor een balustrade met trendy grijsgekleurd glas. Het zijn slechts enkele van de glaswerken die wij als glazenmaker op maat voor u vervaardigen.

Geavanceerde techniek voor een ongekende kleurintensiteit

Het gekleurd glas van Inspired By Glass in Oost-Vlaanderen is in de massa gekleurd floatglas. Dit wil zeggen dat het glas zijn kleur krijgt dankzij een geavanceerde chemische samenstelling die in het glas zelf is toegevoegd. Dit leidt tot een grote kleurintensiteit. Bijgevolg is het glas ook kleurvast waardoor u jarenlang geniet van uw prachtige deur, wand of raam. Het is tevens mogelijk te kiezen voor figuurglas: gekleurd glas met een gewalst, decoratief figuur. Deze glassoort combineert kleur met structuur voor een esthetisch resultaat en vermindert lichtinval en/of mate van doorschijnendheid.

Welke kleuren wenst u?

Wat voor gekleurd glas wilt u bestellen en op maat laten maken door onze glazeniers uit Landegem, Oost-Vlaanderen? We adviseren u graag over de vele mogelijkheden voor dit type glas en de verkrijgbare kleuren. Neem contact met ons op voor meer informatie of een persoonlijke offerte. Bel naar +32 (0)9 336 84 33.

Neem contact op