Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Communicatie!

Samen bespreekt u uw ideeën of plannen met ons. Hierin adviseren we u zodat uw project werkelijkheid kan worden. Ook helpen we u bij het kiezen van het juiste type glas. De dag van vandaag zijn de mogelijkheden in de glaswereld enorm!

Offerte!

U ontvangt een vrijblijvende offerte! Voorafgaand of pas na de offerte wordt er bij u een exacte opmeting gedaan. Hier blijven we nauwlettend communiceren hoe we het praktisch gaan aanpakken.

Installatie!

Uw project wordt professioneel geïnstalleerd door bekwame vakmensen! Altijd gebaseerd op goede afspraken en correcte voorwaarden. Bij ons is de klant nog steeds koning!

Voor floatglas van de beste kwaliteit komt u naar Inspired By Glass in Landegemn, Oost-Vlaanderen, niet ver van Gent. Wij zijn een gespecialiseerde glazenier met een brede waaier aan interieur- en exterieurbeglazing. Floatglas is de basis van veel van onze producten. Daardoor werken we enkel met glas van de beste kwaliteit. Lees verder en ontdek de mogelijkheden van deze veelzijdige glassoort voor uw woning of bedrijf.

Floatglas: dé basis voor heel wat glassoorten van ons bedrijf in Oost-Vlaanderen

Floatglas, ook bekend als enkel glas, vormt de basis voor een breed gamma aan glasproducten van onze glashandel nabij Gent in Oost-Vlaanderen. Deze glassoort is bijgevolg verkrijgbaar in een brede waaier aan diktes, van 2 tot 24 millimeter, en groottes. De veelzijdigheid laat tevens verschillende bewerkingen toe, van buigen tot coaten en van slijpen tot zandstralen. Floatglas is zowel blank als in verschillende kleuren beschikbaar. Dit type glas wordt verwerkt tot onder andere:

Bespreek uw toepassingen van floatglas met onze experts

Als glazenier in Oost-Vlaanderen werken we graag met floatglas, omwille van zijn veelzijdigheid. Bij Inspired By Glass in Landegem verwerken we het in veel van onze producten. Zo vindt u bij ons glazen balustrades gemaakt van verwerkt floatglas, maar ook glazen pendeldeuren en zelfs isolerend glas voor uw buitenbeglazing. Waarvoor wenst u floatglas te gebruiken in uw bedrijf of woning in Oost-Vlaanderen? We luisteren graag naar uw wensen en staan klaar om deze vakkundig te realiseren. Natuurlijk adviseren we u daarbij over de vele mogelijkheden. Wilt u meer weten? Aarzel niet om ons te contacteren! Bel naar +32 (0)9 336 84 33 en we beantwoorden al uw vragen.

Neem contact op