Figuurglas voor uw woning in Oost-Vlaanderen

Home » Figuurglas voor uw woning in Oost-Vlaanderen

Voor een ruime keuze aan figuurglas gaat u naar een gespecialiseerde glashandelaar in Oost-Vlaanderen. Inspired By Glass in Landegem, nabij Gent en Deinze, is uw leverancier van maatwerk figuurglas en andere soorten glas voor interieur en exterieur in Oost-Vlaanderen. Lees verder en ontdek meer over ons aanbod figuurglas.

Veel mogelijkheden en toepassingen voor figuurglas in Oost-Vlaanderen

Figuurglas is een verzamelnaam voor verschillende glassoorten met een structuur of reliëf. Deze structuur maakt het glas wel doorschijnend, maar niet doorzichtig. Met andere woorden filtert licht wel door dit glas, maar kunt u er zelf niet door kijken. Dit soort glas is daarom een uitermate geschikte glassoort voor deuren en wanden om privacy mee te creëren. Zo leent figuurglas zich goed als glas voor een douchedeur, of zelf de voordeur van uw huis in Oost-Vlaanderen. Als u kiest voor dit type glas, heeft u een scala aan mogelijkheden in kleuren en structuren. Kiest bijvoorbeeld voor figuurglas met een horizontale of net een verticale structuur. Heeft u liever een patroon? Wat dacht u van glas met het patroon van bamboe of een orchidee? Het zijn slechts enkele van de mogelijkheden van figuurglas bij Inspired By Glass in Landegem, Oost-Vlaanderen.

Vertel ons uw wensen

Wat zijn uw wensen? Heeft u een bepaald patroon en een kleur in gedachten? Zoekt u glas voor uw badkamer, woonkamer of elders? Laat het ons weten! Wij adviseren u graag omtrent de mogelijkheden. Bovendien maken we het figuurglas voor uw woning in Gent, Deinze of elders in Oost-Vlaanderen helemaal op maat volgens uw wensen. Diktes zijn doorgaans 4 mm, maar kunnen variëren. Zo bent u verzekerd van een prachtig en stijlvol resultaat. Meer weten? Contacteer ons via het contactformulier of bel naar +32 (0)9 336 84 33.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht