Draadglas

Inspired by Glass

Communicatie!

Samen bespreekt u uw ideeën of plannen met ons. Hierin adviseren we u zodat uw project werkelijkheid kan worden. Ook helpen we u bij het kiezen van het juiste type glas. De dag van vandaag zijn de mogelijkheden in de glaswereld enorm!

Offerte!

U ontvangt een vrijblijvende offerte! Voorafgaand of pas na de offerte wordt er bij u een exacte opmeting gedaan. Hier blijven we nauwlettend communiceren hoe we het praktisch gaan aanpakken.

Installatie!

Uw project wordt professioneel geïnstalleerd door bekwame vakmensen! Altijd gebaseerd op goede afspraken en correcte voorwaarden. Bij ons is de klant nog steeds koning!

Ervaren glazenier Inspired By Glass uit Landegem voorziet u graag van geschikt draadglas voor in uw huis of bedrijf. Wij leveren en monteren verschillende glassoorten en glaswerken op maat bij particuliere en zakelijke klanten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder!

Draadglas verzekerd uw veiligheid

Draadgals is een type veiligheidsglas. Het bestaat immers uit glas met een ingelegd draadraster. Dit raster is meestal aangebracht in een vierkant rasterpatroon. Dankzij dit patroon valt draadglas, in tegenstelling tot andere glassoorten, niet in scherven uit elkaar bij een breuk of brand. Het raster houdt de immers scherven bijeen waardoor het inbraakwerend en brandvertragend werkt. Inspired By Glass levert draadglas standaard met een dikte van 6 of 7 mm, 9 mm is tevens mogelijk voor zwaardere belasting. Als gespecialiseerde glazenier bieden we echter ook draadglas in een figuurglasuitvoering met verschillende kleurmogelijkheden. Dit draadglas is een veilige en esthetische aanvulling op uw woning of kantoor.

Vertel ons uw wensen

Wat uw wensen voor draadglas ook zijn, onze specialisten realiseren ze graag. Om een optimale pasvorm te garanderen, komen we graag langs op locatie voor een opmeting. Zo ontvangt u het perfect veiligheidsglas op maat. Natuurlijk verzorgen wij daarbij ook de montage. Wij garanderen vakwerk als resultaat bij het plaatsen van uw beglazing. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Ontvangt u graag een offerte? Neem dan snel contact met ons. We beantwoorden met plezier uw vragen. Bel hiervoor naar +32 (0)9 336 84 33.

Neem contact op