Buitenbeglazing

Inspired by Glass

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Communicatie!

Samen bespreekt u uw ideeën of plannen met ons. Hierin adviseren we u zodat uw project werkelijkheid kan worden. Ook helpen we u bij het kiezen van het juiste type glas. De dag van vandaag zijn de mogelijkheden in de glaswereld enorm!

Offerte!

U ontvangt een vrijblijvende offerte! Voorafgaand of pas na de offerte wordt er bij u een exacte opmeting gedaan. Hier blijven we nauwlettend communiceren hoe we het praktisch gaan aanpakken.

Installatie!

Uw project wordt professioneel geïnstalleerd door bekwame vakmensen! Altijd gebaseerd op goede afspraken en correcte voorwaarden. Bij ons is de klant nog steeds koning!

Voor buitenbeglazing van optimale kwaliteit gaat u naar Inspired By Glass in Landegem. Wij zijn een ervaren glashandelaar voor particulieren en bedrijven, gesitueerd in de omgeving van gent. Wij ons kunt u terecht voor glaswerken op maat voor binnen en buiten. Lees verder en ontdek de mogelijkheden voor de buitenbeglazing van uw huis of bedrijf.

Ruime keuze voor buitenbeglazing in Landegem

Nieuwe buitenbeglazing is een aanzienlijke investering. Daarom wilt u wel meteen kiezen voor de juiste glassoort voor uw toepassing. Daarbij komt ook dat u enkel beglazing van de beste kwaliteit wenst, die tegen een stootje kan. Opdat u steeds de juiste buitenbeglazing vindt volgens uw wensen, biedt Inspired By Glass verschillende soorten:

  • Isolerend dubbel glas: Deze glassoort draagt bij tot een goede isolatie van uw huis of pand. Zo bespaart u op energiekosten en geniet u het hele jaar rond van aangename temperaturen zonder dat de warmte ontsnapt.
  • Geluidswerend glas: De perfecte buitenbeglazing voor gebouwen gesitueerd in een drukke of luide omgeving. Dit glas dempt trillingen van buiten zonder de lichtinval te belemmeren. Zo is het uitermate geschikt voor kantoorgebouwen maar ook voor bijvoorbeeld concertgebouwen.
  • Veiligheidsglas: Een uiterst sterke buitenbeglazing bestaande uit meerdere glasbladen, met elkaar verbonden door een speciale tussenlaag. Deze glassoort is moeilijk te breken en beschermt uw gebouw zo tegen inbraken.

Vertel ons uw wensen en ontvang deskundig advies

Ontvangt u graag advies omtrent de keuze van uw nieuwe buitenbeglazing? Onze specialisten staan u graag te woord. Eens u een keuze heeft gemaakt, rekent u bovendien op onze vakmensen voor een deskundige plaatsing van uw beglazing. Neem dus snel contact op om uw wensen te bespreken en een offerte aan te vragen. Bel hiervoor naar +32 9 336 84 33.

Neem contact op